RUE DUSSOUBS

Untitled
Detta är gatan vi bor på! Den ligger som man kan se i 2 arrondissementet, på en liten bakgata till en jättemysig restauranggata. Nedan följer lite olika bilder från vårt kvarter.
 
Untitled
Detta är utsikten från vårt fönster, som riktar sig mot en innergård bakom huset. Väldigt typiska parisiska takåser, väldigt charmigt. 
   Pic JointerTill vänster har vi vår oförtjänt pompösa och charmiga trappuppgång, som är lika imponerande ren varje dag. Trots detta har trappuppgången fått brev av fastighetsägaren om att det är för stökigt. Fransmän. Till höger är en bild tagen genom vår köksglugg på mig lagandes mat. Mycket trevligt att ha en liten öppning mellan köket och resten av lägenheten, det gör att det känns mycket öppnare och större.
 
Untitled
I slutet av restauranggatan ligger denna otroligt mysigt upplysta restaurang, som vi tyvärr innu inte haft tid att besöka. Det finns så många ställen man vill upptäcka, men som man inte hinner alternativt inte har råd att besöka. 
 
Pic JointerTill vänster är en bild på John från när han och Barbro besökte oss i september. Bilden är tagen i en passage i närheten av oss som numer är jättemysigt julbelyst, har små roliga butiker och ett par (till synes) trevliga restauranger. Till höger är innergården till vårt hus. Först går man in genom en port och kommer in till denna innergård, och därefter går man in genom dörren på bilden. Det känns därmed som ett väldigt tryggt boende här!
 
HEMMA HOS OSS, PARIS, VARDAG | | En kommentar |
Upp